martes, 3 de febrero de 2009

Música gratuita


Hi han moltes formes de escoltar o tenir musica. Podem, comprar CD, baixar-nos musica de internet, utilitzar Itunes per tal de pagar per cançons, utilitzar youtube... O ho ultim utilitzar pagines que per un preu molt asequible et permet agafar tota la musica o inclus de franc amb el format sense pagar, que no inclou totes les opcions del de pagr tan sols. Un clar exemple es la pagina www.yes.fm una pagina que desde el pasat septembre esta en funcionament i ofereix musica en el format streaming. La quota es de 3,95 euros per mes o uns 30 a l'any, si el comparem amb el preu del mercat tindriem 2 CD o 3 com a molt, o amb Itunes 30 cançons aqui tens tota la musica del moment ( uns 2 milions de cançons i i de forma legal. Tenin en compte que es va possar en marcha al septembre, al decembre ya tenia 45.000 usuaris.
Actualment estan treballant en una versió per a movils, amb el Iphone i altres per tal del consum public. Molta gent opina que es una de les pagines estrella d'origen espanyol.
Personalment despres de fer us, puc dir que es una pagina excelent i que tot i no tenir la versió per pagar i tenir acces a mes opcions, la forma gratuita es molt bona.